ON-LINE YOGALES TIJDENS CORONA

Vanaf zaterdag 21 maart biedt Yoga Coolhaven online lessen aan via het online platform ZOOM. Al onze online lessen worden zoals gewoonlijk in het Pay n Plan rooster/agenda ingepland. Ze zullen in het begin beperkt zijn tot 15 personen, dus wees snel en reserveer je plek voordat je te laat bent. De eerste lessen zijn gratis. Later zullen we je laten weten hoe je hiervoor kan betalen

HOE:

– check in via ons Pay n Plan rooster ten minste 30 minuten van tevoren

– 15 minuten voor de les sturen we per e-mail een link

– klik op de link en stap onze virtuele studio binnen!

Voor de meesten van jullie is het voldoende om op de link te klikken, maar sommige mensen moeten de zoom-app downloaden, wat gemakkelijk en veilig is. Neem contact met ons op als je problemen heeft of niet weet hoe je dat moet doen. We helpen je graag verder.

WAT heb je nodig:

– wat vloer- en muurruimte in je huis – een gesloten deur is een uitstekende muurruimte.

– een yoga mat en eventueel een paar dekens of handdoeken.

– plaats je computer/laptop/tablet zodanig dat je de leraar kan zien en de leraar jou.

Maak je geen zorgen over yoga-props. Onze eerste lessen zijn eenvoudig en zonder hulpmiddelen. Van daaruit zullen we geleidelijk huishoudelijke artikelen introduceren die als vervanging kunnen worden gebruikt. Laten we samen leren improviseren.

Ondertussen, van 15 maart aan tot we weer mogen lesgeven, worden alle strippenkaarten en abonnementen opgeschort, dus je verliest geen lessen of geld terwijl we gesloten zijn.

Blijf in beweging en blijf in contact!

Het YOGACOOLHAVEN-team

info@yogacoolhaven.nl

Iyengar Yoga is geschikt voor iedereen. Wij maken de houdingen toegankelijk door duidelijke instructies, persoonlijke aandacht en zo nodig door het gebruik van hulpmiddelen.

Yoga Coolhaven is een collectief van vier gepassioneerde yogadocenten. We willen een levendige yogastudio in het leven roepen met een open en geanimeerde sfeer. Daar kunnen jullie als student een belangrijke rol in spelen. Op een paar minuten van het gelijknamige metrostation hebben we een mooie ruimte gevonden aan de Coolhaven 104, waar je een prachtig uitzicht hebt op het water. Neem een proefles om kennis te maken met Iyengar Yoga. Jong, oud, beginner of ervaren yoga beoefenaar, wij zien je graag binnenkort in een van onze lessen. We helpen je graag bij de inschrijving voor of na de les of per email.

Sign up with Yoga Coolhaven

Aanmelden
Of neem contact op voor meer informatie