Lessen

 • Niveau I basis

  Beginners en nieuwe leerlingen kunnen goed terecht in deze les, waar de focus ligt op het creëren van stabiliteit en uithoudingsvermogen in staande houdingen en schouderstand. Ook andere basishoudingen worden geoefend zodat er mooie introductie in Iyengar yoga plaats vindt.

 • Niveau II

  Leerlingen met ervaring in de basishoudingen en schouderstand kunnen deze lessen volgen. Het begrip van de houdingen wordt uitgebreid en er wordt begonnen met het aanleren van kopstand en achteroverbuigingen.

 • Niveau III

  Deze lessen zijn geschikt voor leerlingen die vertrouwd zijn met de basis asana’s en kop-en schouderstand. Filosofie en pranayama worden geleidelijk geïntroduceerd.

 • Senioren/Gematigd

  Voor 60+ leerlingen en diegenen die een om andere redenen een rustige start willen maken in het beoefenen van yoga. De lessen worden in een gematigd tempo gegeven en waar nodig worden houdingen aangepast en hulpmiddelen gebruikt.

 • Herstellend

  De lessen staan open voor leerlingen met ervaring in de basishoudingen. De beoefening van ondersteunde en herstellende houdingen opent de borst en brengt de hersenen tot rust in voorbereiding op pranayama (ademhalingsoefening).

 • Vrouwenles

  Voor vrouwen die hun fysieke en mentale stabiliteit willen vergroten voor de verschillende fasen van hun leven waarin de hormoonhuishouding een rol speelt is deze les uitermate geschikt. De menstruatiecyclus, zwangerschap en menopauze vragen om aanpassingen in je yogabeoefening die je tijdens deze lessen leert.