Toevallig kwam ik bij yoga uit, toen ik in 2002 een alternatief zocht voor de danslessen die ik op de Kunstacademie had gevolgd. Ik had dubbel geluk dat ik in de studio van één van de meest ervaren Iyengar yoga docenten in de wereld terecht kwam, Lois Steinberg.

Door haar plezier en passie in het lesgeven ontdekte ik dat ik meer wilde dan alleen beoefenaar van yoga zijn, en Lois nam het op zich om mijn mentor te zijn. Gedurende mijn leertijd, volgde ik niet alleen haar lessen en oefende ik met haar, maar assisteerde ook bij de therapeutische- en vrouwenlessen.

Als docent ben ik zeer secuur en baseer ik mijn instructies op wat ik observeer bij mijn leerlingen, zodat die de asana’s kunnen beoefenen op een manier die bij hun fysiek past. Mijn aandacht gaat bij uitstek naar het aanpassen van yoga oefeningen voor vrouwen in de verschillende fasen van hun leven, zodat ze er steun aan hebben en er sterker van worden. Als moeder van twee schatten van kinderen heb ik aan de lijve ervaren hoeveel baat zwangere vrouwen kunnen hebben bij yoga.