Yoga ontdekte in 12 jaar geleden toen ik op zoek was naar een techniek om niet alleen mijn lichaam sterk en soepel te houden, maar ook mijn springerige geest rustig te krijgen. In yoga vond ik dat en meer.

Mijn aanvankelijke motivatie om de teacher training te doen was puur om mijn eigen yogabeoefening te verdiepen. Maar, ik ontdekte het plezier om mijn ervaring en verworven kennis met anderen te delen, en dat gaf een draai aan mijn hele leven. Mijn bureaubaan gaf ik op en begon les te geven in talrijke yogastudio’s in het land en volgde zoveel workshop als ik me kon permitteren.

Twee keer bezocht ik India om een hele maand lessen te volgen aan het yoga-instituut in Poona. In Nederland volgde ik meer docententraining en slaagde voor het examen. Mijn plan is om dat zo door te zetten zolang lichaam en geest het toelaten.

Mijn lessen zijn energiek, speels en experimenteel en ik hou ervan om mijn leerlingen te leiden en uit te dagen, om meer vertrouwen en dieper inzicht te krijgen. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen op de yogamat te krijgen, om de voordelen van yoga te ervaren, want het werkt en het is het beste wat iemand kan doen om een gezond, solide en goed persoon te worden en blijven.