Stichting


Missie

Onze basis is de yogastudio en onze expertise als Iyengar yogadocenten. Maar we geloven dat we meer kunnen doen. Daarom zijn we niet alleen een yogastudio maar ook een stichting.

Ons doel is om de stichting in te zetten als een platform voor yoga-gerelateerde sociale projecten. We geloven dat yoga een instrument is dat mensen kunnen gebruiken om hun eigen gezondheid in de hand te nemen, zowel lichamelijk als geestelijk. We willen graag dat dit yoga-instrument voor iedereen toegankelijk is.

Projecten
We willen graag uitreiken. We willen projecten opzetten om yoga te verspreiden: naar mensen die niet snel met yoga in aanraking komen, naar ouderen die mobiel en gezond willen blijven, naar tieners die veel tijd achter het beeldscherm doorbrengen en huiswerkstress hebben, naar mensen met leefstijlgerelateerde gezondheidsproblemen. We kunnen community classes organiseren die gebaseerd zijn op donaties om yoga toegankelijk te maken voor mensen met een krap budget. Met onze "Guerrilla yoga" brengen we yoga naar buiten, in de openbare ruimte, een uitnodiging voor voorbijgangers om mee te doen. En als Stichting willen we ook een rol spelen in de buurt en daarom dragen we bij aan projecten als 'Gezond Verstand'.

Jullie ideeën, onze expertise
Heb je een idee, laat het ons weten. We denken met je mee en zetten graag onze yogakennis en de mogelijkheden van onze studio in voor jouw project.

donatie
Heb je sympathie voor onze doelstelling en wil je ons financieel steunen dan kan dat door een donatie te doen.

Stichting ‘Yoga Teachers Collective’
KVK 71753044 
BTW NL8588.35.599.B02  
IBAN NL 65 TRIO 0379 2703 23