Yoga B4 Work

Yoga voor vroege vogels. Bouw een ochtendroutine op: 12 lessen in 8 weken met 25% korting, of schrijf je per les in met je membership of creditcard.

docent: Joly
wanneer: dinsdag en donderdag 7:00 - 8:00


Wil je fit en energiek aan je werkdag beginnen en daarnaast aan je fysieke en mentale weerstand bouwen? Een yoga ochtend-routine doet wonderen! Daarom hebben we een superaanbod voor jou:
the YOGA B4 WORK ROUTINE ticket: 12 classes in 8 weeks with a 25% discount

Sinds ik* ochtendyoga doe, ben ik energieker, rustiger en scherper op mijn werk. Vroeg opstaan is niet moeilijk als je eenmaal de voordelen hebt ervaren. Van ochtendyoga heb je de hele dag profijt! De lessen zijn zo opgebouwd dat je makkelijk mee kunt doen. Er wordt gewerkt aan het vergroten van kracht, souplesse en lichaamsbewustzijn. Het lesuur eindigt met een korte ontspanningoefening. Wil je -net als ik- energiek en helder naar je werk? Schrijf je dan in voor Yoga B4 Work. Je bent welkom in onze ruime, lichte studio.

*Joly van der Spek beoefent sinds 15 jaar Iyengar yoga en is gecertificeerd Iyengar docent. Daarnaast loopt ze hard, (berg)wandelt en fietst ze graag. Doordeweeks werkt ze op een nieuwsredactie.