Cool in Beweging

Gecombineerd Crossfit en Yoga les voor senioren (65+). Verbeter je kracht, mobiliteit en leer te ontspannen. Elke dinsdag- en vrijdagmiddag

Met pensioen en wil je graag in beweging blijven? 'Cool in Beweging' voor senioren is de ideale combinatie van bewegen, ontspannen en samen zijn voor senioren. Neem een buurman/vrouw of vriend(in) mee en probeer het uit!

Wat is het?

Iedere vrijdag en/of dinsdag doorloop je in een kleine groep, een sportief en gevarieerd middagprogramma van 2 uur: Je start bij Crossfit Coolhaven (Coolhaven 100A). Met Joyce ga je aan de slag met een aantal typische Crossfit oefeningen. Daarna is er een korte pauze en loop je naar de yoga studio (Coolhaven 104A). Daar krijg je yogales van Ilona of Margarette.

op dinsdag:
Van 12:00 – 12:45 uur: crossfit -> kracht en conditie
Van 13:00 – 13:45 uur: yoga -> flexibiliteit en ontspanning
en daarna koffie of thee

op vrijdag:
Van 13:00 – 13:45 uur: crossfit -> kracht en conditie
Van 14:00 – 14:45 uur: yoga -> flexibiliteit en ontspanning
en daarna koffie of thee

Wat bieden wij?
- verbetering en behoud van je conditie
- professionele en individuele begeleiding op maat,
- oefeningen waar je ook thuis mee aan de slag kunt gaan
- de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en
- samen te bewegen

Wanneer?
dinsdag 12:00-14:00
vrijdag 13:00-15:00

Kosten
Proefles gratis. €15 per les bij afname van 6 leesen in één keer
De koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen

Wie zijn wij?

Yoga Coolhaven ism Stoelyoga Rotterdam
Wij zijn een team van professionele en ervaren yogadocenten (m/v) en staan klaar om je kennis te laten maken met de down-to-earth yoga die Yoga Coolhaven kenmerkt. Speciaal voor dit arrangement werkt Yoga Coolhaven samen met Stoelyoga Rotterdam. Yoga verrijkt je leven. Kom langs in onze lichte en ruime studio en ervaar zelf de sfeer.

Crossfit Coolhaven
Crossfit is een kracht en conditieprogramma dat gebruik maakt van functionele bewegingen om ons sterker te maken voor wat we tegen komen in het dagelijks leven, zoals de boodschappen dragen, de trap oplopen en spelen met kleinkinderen. Samen gaan wij aan de slag met kracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit, coördinatie, balans en zelfvertrouwen. Hierdoor werk je op een brede manier aan je fysieke gezondheid onder professionele begeleiding. Door individuele aanpassingen is elke oefening passend bij watje op dat moment kunt!

 

Aanmelden of vragen
Heb je interesse of vragen stuur een mail naar Info@yogacoolhaven.nl
Je kunt ook bellen of een Whats'appje sturen: 0620747889
foto's Marcella Homsma
foto's Marcella Homsma
foto's Marcella Homsma