Begin met yoga


Wat neem ik mee, wat doe ik aan?

De studio is voorzien van voldoende materiaal om te oefenen, een eigen mat meenemen hoeft dus niet maar mag wel. Draag comfortabele kleding: niet te wijd en niet te strak, bijvoorbeeld een korte broek of legging. Gebruik geen parfum of sterk geurende deodorant.
We oefenen op blote voeten. Voor de les kun je je handen en voeten wassen.

Voordat de les begint

We vinden het fijn als je op tijd komt zodat we de les met rust kunnen beginnen. Voor de les kun je je handen en voeten wassen. Vergeet niet je telefoon uit te zetten. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van je blessures of medische problemen die van belang kunnen zijn bij je beoefening. Zeg het ons ook als je zwanger bent. Op die manier kunnen wij jou de juiste, eventueel aangepaste, manier van yoga doen aanleren.

Tijdens de les

Wij geven heldere instructies en doen de houdingen voor. Wij zijn gewend les te geven aan verschillende niveaus binnen 1 les. Op die manier kun je ook als nieuweling goed meekomen.


Eten en drinken?

We adviseren je om vanaf 2 uur voor de les geen volle maaltijd meer te nemen en 1 uur voor de les geen snacks meer. Yoga doen met een gevulde maag voelt namelijk heel ongemakkelijk.
Na de les is er thee of water, tijdens de les hoef je niet te drinken.

Als er nog vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen.
info@yogacoolhaven.nlYoga Coolhaven >