3 Kerst Workshops 2020 via ZOOM

Dec 27/28/29 Schrijf je in! Alle Niveaus, iedereen is welkom

Voor diegenen die in de kerstvakantie willen oefenen, hebben we 3 speciale kerstworkshops gepland op 27/28/29 december. Elke workshop duurt 2 uur en heeft een specifiek onderwerp. Wees er snel bij om je mat te reserveren, want het aantal deelnemers per workshop is beperkt. De workshops zijn geschikt voor alle niveaus en kunnen worden geboekt met je Pay 'n Plan credit-card of abonnement, zoals gebruikelijk

1 workshop = 4 credits
 
Yogi's die geen reguliere lessen volgen op Yoga Coolhaven kunnen een apart workshopkaartje kopen in onze winkel (let op: vergeet niet na aankoop van het kaartje de workshop ook nog te boeken via onze online agenda).

Dec 27 10.30 - 12.30
Gentle Backbends met Ilona

Boost en up-lift je energie met achteroverbuigingen. In deze workshop start je subtiel met poses die de voorkant van je lichaam en de borstkas openen om vervolgens door te gaan naar de omgekeerde achteroverbuigingen. Aan het einde van de les houdingen die leiden naar diepe ontspanning.

Dec 28 10.30 - 12.30
Subtle Deep Twists  met Sato

Het doel van deze workshop is het verdiepen van je begrip van de zittende draaihoudingen. Met kalmte en precisie word je begeleid naar houdingen die je meer toegang geven tot de beweeglijkheid van de wervelkolom en je vrijheid geven in bewegen, zonder jezelf te forceren.

Dec 29  10.30 - 12.30
Playful Arm Balances met Rutger **

De evenwichtshoudingen van de armen zijn erg leuk om te oefenen. Niet alleen kracht, maar ook flexibiliteit speelt een rol. En natuurlijk, focus. Wees niet bang om te falen: met behulp van de props kan iedereen op zijn handen staan!

** Rutger is een junior Iyengar Yoga docent met 10 jaar leservaring. We zijn erg blij en enthousiast dat hij deze kerstworkshop bij Yoga Coolhaven gaat geven.