Yoga Coolhaven


Wij bieden aandacht en precisie: yoga op maat

Wij geloven erin om jou als student persoonlijk te benaderen. We houden in de lessen rekening met jouw mogelijkheden en geven nauwkeurige aanwijzingen hoe je een houding kunt doen. Om nog beter op jouw gezondheid en conditie af te stemmen hebben wij verschillende lessen voor leerlingen met meer of minder ervaring.

Wat je kunt verwachten van een les bij Yoga Coolhaven
Door middel van subtiele acties onderzoek je per les een aantal aantal houdingen (asana’s). Door de houding beter te begrijpen leer je je lichaam steeds beter kennen.

Versterk je kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen
Als het nodig is passen wij de houdingen voor jou aan. Daardoor is onze benadering van yoga geschikt voor iedereen, ongeacht of je jong of ouder, stijf of flexibel bent, of last hebt van een blessure. Wij zijn getraind in het geven van series van houdingen die bepaalde gezondheidsklachten kunnen verbeteren: bijvoorbeeld lage rugpijn, hoge bloeddruk, hoofdpijn en menstruatieklachten.

Wij bieden kwaliteit.

Wij geven voornamelijk een vorm van Hatha yoga volgens de stijl van Mr. B.K.S. Iyengar. Alleen gecertificeerde leraren mogen Iyengar yoga doceren. De Iyengar lerarenopleiding heeft een internationale standaard en je krijgt een diploma na 3-4 jaren van gedisciplineerde training en verdieping.

Onze studio is er voor jou
Naast de mogelijkheid om dagelijks les te volgen, bieden we gelegenheid om een actieve en open yogagemeenschap te creëren; een gedeelde studio voor studenten, beoefenaars en docenten. We staan open voor je ideeën en initiatieven.

Kom langs!
Wij zijn een enthousiast team en hebben elkaar gevonden in onze passie voor Iyengar Yoga. Elke docent van ons team heeft daarnaast een eigen aanpak en stijl van lesgeven. Probeer een les uit online of in de open lucht. Of kom langs in onze ruime, lichte studio en ervaar de weldaad van onze yogalessen om daarna met een kopje thee of koffie bij ons op de bank, te genieten van het uitzicht op de schepen, aan het water van Coolhaven.